Partnereink

Reklám

Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
0
2
7
9
1
Házhozszállítás

20.000-Ft feletti rendelés
esetén INGYENES 

Termék részletek


TISZTA BIO MÉHPEMPŐ 25g

TISZTA BIO MÉHPEMPŐ 25g
3 750 Ft
A tiszta Bio méhpempő egy igazi biológiai kuriózum, mivel rendszeres fogyasztásának és kivételes tulajdonságának köszönhetően, hozzájárulhat az élettartam meghosszabbításához. Az ázsiai kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növelheti az általános energiaszintet, erősítheti az immunrendszert és fokozhatja a férfiasságot.
A tiszta Bio méhpempő gyógyhatásai:
- Erősítheti az immunrendszert és növelheti a fizikai és szellemi ellenállóképességet
- Jótékony hatással lehet az idegrendszerre
- Javíthatja az általános energiaszintet
- Csökkentheti a vér koleszterinszintjét
- Segíthet megelőzni a megfázást és az influenzát
- Késleltetheti az öregedési folyamatokat.

A vitaminokban és kollagénben gazdag méhpempő, a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, mellyel a méhlárvákat az életük első három napján etetik. Csak a kas Méhkirálynője élvezi egész életében az értékes méhpempőt. És mivel ő kizárólag a természet ezen gyümölcsével táplálkozik, a királynő 5 évig is elélhet – ami valóban egészen elképesztő, hiszen a dolgozó méhek átlagos élettartama mindössze 45 nap!
Értékes összetevőinek köszönhetően a tiszta Bio méhpempő főleg a gyermekek számára ajánlott, de a felnőttek számára is előnyös. Táplálék kiegészítőként használva, pótolhatjuk a vitamin-hiányos táplálkozás okozta elégtelenségeket, enyhítve ezek következményeit.
A tiszta Bio méhpempő egyik közismert tulajdonsága, hogy segíthet minél több ideig megőrizni fiatalságunkat. Rendszeres használatának és széleskörű tápanyag tartalmának köszönhetően, olyan folyamatokat serkenthet szervezetünkben, mint az öregedés lassítása és a szervezet regenerálódása.
A tiszta Bio méhpempő egyedi összetételéhez nincs hasonló szuperélemiszer, mely ilyen mértékben serkenthetné a reproduktív funkciókat és lassíthatná az öregedés folyamatát. Mindemellet aktiválhatja, egyensúlyba állíthatja és serkentheti a szervezetünkben lezajló kémiai reakciókat, fizikai és szellemi energiát biztosíthat, hozzájárulhat a jobb vérkeringéshez, így biztosítva testi-leki egyensúlyunkat és szervezetünk ellenállóképességét. Ugyanakkor erősítheti az immunrendszert, késleltetheti az öregedés jeleit. A nőknél enyhítheti a menopauza-, a férfiaknál az andropauza tüneteit.
A tiszta Bio méhpempő fenntarthatja a bőr, haj és körmök szépségét és visszaadhatja ezek egészségét. Fontos szerepe lehet a gyermekek növekedésében és fejlődésében.
A Bio méhpempőt tiszta formában cukorbetegek is fogyaszthatják, nem változtatja meg a vér cukorszintjét.
Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében, természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező képességet a vírusos időszakban.

A tiszta Bio méhpempő összetevői:
- Acetilkolin - fontos szerepe van az ideg impulzus közvetítésében
- 10 HDA sav - mely csak a méhpempőben található természetes formában
- Aminósavak
- Ásványi anyagok és nyomelemek
- Lipidek és eszenciális zsírsavak
- B vitamin komplex: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12
- A méhpempő összetételének a 3% még ismeretlen és azonosítatlan, ami szintén a méhpempő összetettségére utal.

A tiszta Bio méhpempő fő alkotóelemei a víz, fehérjék, cukrok, zsírok és ásványi anyagok. Annak ellenére, hogy ezeknek az összetevőknek az aránya enyhén változhat a származásától, földrajzi jellegzetességeitől függően, összetétele relatív stabil marad.
A tiszta Bio méhpempő összetételének az elsődleges elemzése alapján felfedezhetjük, hogy milyen jótékony hatással van egészségünkre, elsősorban a B1 vitamin (tiamin) tartalmának köszönhetően, amely létfontosságú a növekedésben, segíthet a fehérjék lebontásában és azok energiává való átalakításában, hozzájárulhat az idegrendszer és az izmaink egészségének a fenntartásában. Ennek a vitaminnak a hiányában energiaszintünk csökken, emésztési zavarok léphetnek fel, étvágyunk csökken, gyakori fejfájás, enyhe depresszió tünetei jelentkezhetnek.
A második legfontosabb összetevője a Bio méhpempőnek a B2 vitamin (riboflavin), amely a növekedési folyamatban, bőrünk, szánk, szemünk egészségében játszik kulcsfontosságú szerepet. Ha ebből a vitaminból túl kevés van szervezetünkben vagy szintje csökken, akkor bőrünk és hajunk száraz és durvább lesz, a stresszel szembeni ellenálló képességünk csökken.
A harmadik fontos összetevő a B3 vitamin, melynek szintén alapvető szerepe van a növekedési folyamatban, bőrünk egészségében, a fehérjék emésztésében és az idegrendszer megfelelő működésében. Hiányosság esetén különböző emésztési zavarok, neurológiai betegségek, bőr problémák, fejfájás, álmatlanság és bélrendellenességek léphetnek fel.
Jelentős összetevő a B5-vitamin is, vagy más néven pantoténsav, amely az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Többek között hozzájárul a hajunk növekedéséhez és bőrünk regenerálodásához.
A tiszta Bio méhpempő másik összetevője a B6 vitamin, mely fontos szerepet játszik a tápanyag feldolgozásban, a bőr szépségének ápolásában, izmaink és idegrendszerünk megfelelő működésében és megtartásában. Ha ennek a szintje csökken szervezetünkben, felléphet az álmatlanság, izomgörcs és különböző bőrkiütések.
A tiszta Bio méhpempő összetevői között megtalálható a B7 vitamin. Mivel a koleszterin-anyagcsere folyamatát segíti elő, hozzájárul a máj megfelelő működéséhez. Hiánya májrendellenség és az alkohol tolerancia csökkenésének a kialakulásához vezethet.

A B8 vitamin vagy biotin is a Bio méhpempő alkotóeleme, mely köztudott, hogy fenntartja a bőr, az idegrendszer és az izmok egészségét. Amikor hiány lép fel, hajunk ritkul és ekcéma alakulhat ki.
A tiszta Bio méhpempő folsavat is tartalmaz (B9 vitamint), amely elsődleges a növekedés folyamatában, a vér egészségében és a termékenységben. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, akkor különböző vér betegségek léphetnek fel, gyengül a vérkeringés, továbbá vérszegénység, gyengeség, depresszió vagy a hasmenés tünetei mutatkozhatnak.
Ugyanakkor a Bio méhpempő B12 vitaminban is gazdag (kobalamin). Ez a felelős az idegsejtek, a vér és a bőr egészségéért, valamit a jó emésztésért, a fehérjék felszívódásáért és általában a növekedési folyamatokért. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, felléphet a vérszegénység és a fáradság, bőr-, idegrendszeri-, vagy emésztési problémák alakulhatnak ki.
A tiszta Bio méhpempő egyedi jellemzőkkel rendelkező tápláló koktél keverék, melyet a természet a méhlárvák és méhkirálynő táplálására alkotott. Értékes összetevői a lipidek, melyek közül 80-85% zsírsav, 4-10% fenolok, 5-6% viasz, 3-4% szteroidok és 0,4 - 0,8% -át foszfolipidek alkotják.
A tiszta Bio méhpempő olyan különleges étkezési zsírsavakat tartalmaz, mint a 10 HDA sav (mely csak a méhpempőben található meg természetes formában), emellett még 32% - ban zsírsavakat, glükonsavat (24%), hydroxy - transz - decenoic savat (22%) és 5%-ban más dikarbonsavakat tartalmaz.
A tiszta Bio méhpempő tartalmaz még acetilkolint, adenozin-5'-trifoszfátot (ATP) és más foszforvegyületeket, mint az AMP vagy AMP-N1, így az adenozin összmennyiség 5,9 és 2.057,4 mg/kg között változik.

A tiszta Bio méhpempő adagolása: a minél jobb hatás érdekében, ajánlott minimum 6 hetes kúrát tartani.

Belsőleg: egymagában fogyasztva:
Reggel éhgyomorra, 20-30 perccel evés előtt, nyelv alá helyezni a teljes feloldásig.
Gyermekeknek - 0,5 g/nap
Felnőtteknek - 1-2 g/nap

Mézben elkeverve 2%-os arányban:
(például: 10g tiszta méhpempő, 500g nyers mézben elkeverve)
Gyermekeknek - 1-2 teáskanál naponta
Felnőtteknek - 1-2 evőkanál naponta

Külsőleg:
Minőségi összetevő a bőr és a haj kozmetikai kezeléseiben.

A tiszta Bio méhpempő tárolása: hűtőben 2ºC és 6ºC között tárolandó.
Kiszerelés: 10 g, 25 g, 100 g.

Az ApiLand vásárlói visszajelzések alapján, a tiszta Bio méhpempő jótékony hatásai két csoportba oszthatóak: a méhpempő jótékony hatásai külső használat esetén és a belső használat során.
Ami a belső használatot illeti, a leggyakoribb észlelt változások a következők voltak: az étvágy szabályozása, a bőr ápoltabb kinézete, a libidó és a szexuális tevékenység növekedése, fokozott ellenállás a fertőzésekkel szemben, a magas vérnyomás csökkenése, az alacsony vérnyomás növelése, a koleszterinszint csökkenése, a vérszegénység és érelmeszesedés tüneteinek az enyhülése, továbbá jelentős általános egészségi javulást észleltek a gyógyíthatatlan krónikus betegségek esetében.
A tiszta Bio méhpempő 1-2 hónapig való fogyasztása, napi 0,5 - 1 g - os adagokban, az egészséges szervezetre élénkítően és frissítően hathat.
Ami a külső használatot illeti, a Bio méhpempő jótékony hatásai a következő módon nyilvánulhatnak meg: serkentheti a bőr regenerálódását, felgyorsíthatja a különböző bőrbetegségek gyógyulását, normalizálhatja a faggyúmirigy zsíros váladékának a mennyiségét és nem utolsó sorban kiemelkedő ránctalanító hatása lehet.
A Bio méhpempő tartalmazza az összes, számunkra fontos, eszenciális aminósavat. Emellett azonosítottak még 29 tiszta aminósavat és aminosav-vegyületet, melyek közül a legfontosabb az aszparaginsav és glutaminsav. A nem eszenciális aminósavak a prolin és lizin. Jelen van ugyanakkor számos enzim: glükozidáz, foszfatáz és a kolinészteráz.
A tiszta Bio méhpempő lipid tartalma több szempontból is egyedülálló. A jellegzetes lipid frakció 80% - át száraz tömeg és szokatlan szerkezetű telítetlen zsírsavak alkotják. Ezek többsége rövid láncú karbonsav, mely 8-10 szénatomot tartalmaz, ellentétben az állati és növényi szervezetekben található zsírsavakkal, melyek 14-20 szénatomot is tartalmaznak. A rövid láncból álló zsírsavak felelősek a méhpempő különleges biológiai tulajdonságaiért. A legfontosabb ásványi anyagok, melyek a méhpempőben jelen vannak, csökkenő sorrendben: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu és Mn, a leggyakrabban a kálium fordul elő. Ugyanakkor makrotápanyagokban is gazdag (fehérjék, szénhidrátok és zsírok).
Az ApiLand tiszta bio méhpempő bio minősítését az Ecoinspect intézmény tanusítja.
 • A tiszta Bio méhpempő egy igazi biológiai kuriózum, mivel rendszeres fogyasztásának és kivételes tulajdonságának köszönhetően, hozzájárulhat az élettartam meghosszabbításához. Az ázsiai kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növelheti az általános energiaszintet, erősítheti az immunrendszert és fokozhatja a férfiasságot.
  A tiszta Bio méhpempő gyógyhatásai:
  - Erősítheti az immunrendszert és növelheti a fizikai és szellemi ellenállóképességet
  - Jótékony hatással lehet az idegrendszerre
  - Javíthatja az általános energiaszintet
  - Csökkentheti a vér koleszterinszintjét
  - Segíthet megelőzni a megfázást és az influenzát
  - Késleltetheti az öregedési folyamatokat.

  A vitaminokban és kollagénben gazdag méhpempő, a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, mellyel a méhlárvákat az életük első három napján etetik. Csak a kas Méhkirálynője élvezi egész életében az értékes méhpempőt. És mivel ő kizárólag a természet ezen gyümölcsével táplálkozik, a királynő 5 évig is elélhet – ami valóban egészen elképesztő, hiszen a dolgozó méhek átlagos élettartama mindössze 45 nap!
  Értékes összetevőinek köszönhetően a tiszta Bio méhpempő főleg a gyermekek számára ajánlott, de a felnőttek számára is előnyös. Táplálék kiegészítőként használva, pótolhatjuk a vitamin-hiányos táplálkozás okozta elégtelenségeket, enyhítve ezek következményeit.
  A tiszta Bio méhpempő egyik közismert tulajdonsága, hogy segíthet minél több ideig megőrizni fiatalságunkat. Rendszeres használatának és széleskörű tápanyag tartalmának köszönhetően, olyan folyamatokat serkenthet szervezetünkben, mint az öregedés lassítása és a szervezet regenerálódása.
  A tiszta Bio méhpempő egyedi összetételéhez nincs hasonló szuperélemiszer, mely ilyen mértékben serkenthetné a reproduktív funkciókat és lassíthatná az öregedés folyamatát. Mindemellet aktiválhatja, egyensúlyba állíthatja és serkentheti a szervezetünkben lezajló kémiai reakciókat, fizikai és szellemi energiát biztosíthat, hozzájárulhat a jobb vérkeringéshez, így biztosítva testi-leki egyensúlyunkat és szervezetünk ellenállóképességét. Ugyanakkor erősítheti az immunrendszert, késleltetheti az öregedés jeleit. A nőknél enyhítheti a menopauza-, a férfiaknál az andropauza tüneteit.
  A tiszta Bio méhpempő fenntarthatja a bőr, haj és körmök szépségét és visszaadhatja ezek egészségét. Fontos szerepe lehet a gyermekek növekedésében és fejlődésében.
  A Bio méhpempőt tiszta formában cukorbetegek is fogyaszthatják, nem változtatja meg a vér cukorszintjét.
  Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében, természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező képességet a vírusos időszakban.

  A tiszta Bio méhpempő összetevői:
  - Acetilkolin - fontos szerepe van az ideg impulzus közvetítésében
  - 10 HDA sav - mely csak a méhpempőben található természetes formában
  - Aminósavak
  - Ásványi anyagok és nyomelemek
  - Lipidek és eszenciális zsírsavak
  - B vitamin komplex: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12
  - A méhpempő összetételének a 3% még ismeretlen és azonosítatlan, ami szintén a méhpempő összetettségére utal.

  A tiszta Bio méhpempő fő alkotóelemei a víz, fehérjék, cukrok, zsírok és ásványi anyagok. Annak ellenére, hogy ezeknek az összetevőknek az aránya enyhén változhat a származásától, földrajzi jellegzetességeitől függően, összetétele relatív stabil marad.
  A tiszta Bio méhpempő összetételének az elsődleges elemzése alapján felfedezhetjük, hogy milyen jótékony hatással van egészségünkre, elsősorban a B1 vitamin (tiamin) tartalmának köszönhetően, amely létfontosságú a növekedésben, segíthet a fehérjék lebontásában és azok energiává való átalakításában, hozzájárulhat az idegrendszer és az izmaink egészségének a fenntartásában. Ennek a vitaminnak a hiányában energiaszintünk csökken, emésztési zavarok léphetnek fel, étvágyunk csökken, gyakori fejfájás, enyhe depresszió tünetei jelentkezhetnek.
  A második legfontosabb összetevője a Bio méhpempőnek a B2 vitamin (riboflavin), amely a növekedési folyamatban, bőrünk, szánk, szemünk egészségében játszik kulcsfontosságú szerepet. Ha ebből a vitaminból túl kevés van szervezetünkben vagy szintje csökken, akkor bőrünk és hajunk száraz és durvább lesz, a stresszel szembeni ellenálló képességünk csökken.
  A harmadik fontos összetevő a B3 vitamin, melynek szintén alapvető szerepe van a növekedési folyamatban, bőrünk egészségében, a fehérjék emésztésében és az idegrendszer megfelelő működésében. Hiányosság esetén különböző emésztési zavarok, neurológiai betegségek, bőr problémák, fejfájás, álmatlanság és bélrendellenességek léphetnek fel.
  Jelentős összetevő a B5-vitamin is, vagy más néven pantoténsav, amely az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Többek között hozzájárul a hajunk növekedéséhez és bőrünk regenerálodásához.
  A tiszta Bio méhpempő másik összetevője a B6 vitamin, mely fontos szerepet játszik a tápanyag feldolgozásban, a bőr szépségének ápolásában, izmaink és idegrendszerünk megfelelő működésében és megtartásában. Ha ennek a szintje csökken szervezetünkben, felléphet az álmatlanság, izomgörcs és különböző bőrkiütések.
  A tiszta Bio méhpempő összetevői között megtalálható a B7 vitamin. Mivel a koleszterin-anyagcsere folyamatát segíti elő, hozzájárul a máj megfelelő működéséhez. Hiánya májrendellenség és az alkohol tolerancia csökkenésének a kialakulásához vezethet.

  A B8 vitamin vagy biotin is a Bio méhpempő alkotóeleme, mely köztudott, hogy fenntartja a bőr, az idegrendszer és az izmok egészségét. Amikor hiány lép fel, hajunk ritkul és ekcéma alakulhat ki.
  A tiszta Bio méhpempő folsavat is tartalmaz (B9 vitamint), amely elsődleges a növekedés folyamatában, a vér egészségében és a termékenységben. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, akkor különböző vér betegségek léphetnek fel, gyengül a vérkeringés, továbbá vérszegénység, gyengeség, depresszió vagy a hasmenés tünetei mutatkozhatnak.
  Ugyanakkor a Bio méhpempő B12 vitaminban is gazdag (kobalamin). Ez a felelős az idegsejtek, a vér és a bőr egészségéért, valamit a jó emésztésért, a fehérjék felszívódásáért és általában a növekedési folyamatokért. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, felléphet a vérszegénység és a fáradság, bőr-, idegrendszeri-, vagy emésztési problémák alakulhatnak ki.
  A tiszta Bio méhpempő egyedi jellemzőkkel rendelkező tápláló koktél keverék, melyet a természet a méhlárvák és méhkirálynő táplálására alkotott. Értékes összetevői a lipidek, melyek közül 80-85% zsírsav, 4-10% fenolok, 5-6% viasz, 3-4% szteroidok és 0,4 - 0,8% -át foszfolipidek alkotják.
  A tiszta Bio méhpempő olyan különleges étkezési zsírsavakat tartalmaz, mint a 10 HDA sav (mely csak a méhpempőben található meg természetes formában), emellett még 32% - ban zsírsavakat, glükonsavat (24%), hydroxy - transz - decenoic savat (22%) és 5%-ban más dikarbonsavakat tartalmaz.
  A tiszta Bio méhpempő tartalmaz még acetilkolint, adenozin-5'-trifoszfátot (ATP) és más foszforvegyületeket, mint az AMP vagy AMP-N1, így az adenozin összmennyiség 5,9 és 2.057,4 mg/kg között változik.

  A tiszta Bio méhpempő adagolása: a minél jobb hatás érdekében, ajánlott minimum 6 hetes kúrát tartani.

  Belsőleg: egymagában fogyasztva:
  Reggel éhgyomorra, 20-30 perccel evés előtt, nyelv alá helyezni a teljes feloldásig.
  Gyermekeknek - 0,5 g/nap
  Felnőtteknek - 1-2 g/nap

  Mézben elkeverve 2%-os arányban:
  (például: 10g tiszta méhpempő, 500g nyers mézben elkeverve)
  Gyermekeknek - 1-2 teáskanál naponta
  Felnőtteknek - 1-2 evőkanál naponta

  Külsőleg:
  Minőségi összetevő a bőr és a haj kozmetikai kezeléseiben.

  A tiszta Bio méhpempő tárolása: hűtőben 2ºC és 6ºC között tárolandó.
  Kiszerelés: 10 g, 25 g, 100 g.

  Az ApiLand vásárlói visszajelzések alapján, a tiszta Bio méhpempő jótékony hatásai két csoportba oszthatóak: a méhpempő jótékony hatásai külső használat esetén és a belső használat során.
  Ami a belső használatot illeti, a leggyakoribb észlelt változások a következők voltak: az étvágy szabályozása, a bőr ápoltabb kinézete, a libidó és a szexuális tevékenység növekedése, fokozott ellenállás a fertőzésekkel szemben, a magas vérnyomás csökkenése, az alacsony vérnyomás növelése, a koleszterinszint csökkenése, a vérszegénység és érelmeszesedés tüneteinek az enyhülése, továbbá jelentős általános egészségi javulást észleltek a gyógyíthatatlan krónikus betegségek esetében.
  A tiszta Bio méhpempő 1-2 hónapig való fogyasztása, napi 0,5 - 1 g - os adagokban, az egészséges szervezetre élénkítően és frissítően hathat.
  Ami a külső használatot illeti, a Bio méhpempő jótékony hatásai a következő módon nyilvánulhatnak meg: serkentheti a bőr regenerálódását, felgyorsíthatja a különböző bőrbetegségek gyógyulását, normalizálhatja a faggyúmirigy zsíros váladékának a mennyiségét és nem utolsó sorban kiemelkedő ránctalanító hatása lehet.
  A Bio méhpempő tartalmazza az összes, számunkra fontos, eszenciális aminósavat. Emellett azonosítottak még 29 tiszta aminósavat és aminosav-vegyületet, melyek közül a legfontosabb az aszparaginsav és glutaminsav. A nem eszenciális aminósavak a prolin és lizin. Jelen van ugyanakkor számos enzim: glükozidáz, foszfatáz és a kolinészteráz.
  A tiszta Bio méhpempő lipid tartalma több szempontból is egyedülálló. A jellegzetes lipid frakció 80% - át száraz tömeg és szokatlan szerkezetű telítetlen zsírsavak alkotják. Ezek többsége rövid láncú karbonsav, mely 8-10 szénatomot tartalmaz, ellentétben az állati és növényi szervezetekben található zsírsavakkal, melyek 14-20 szénatomot is tartalmaznak. A rövid láncból álló zsírsavak felelősek a méhpempő különleges biológiai tulajdonságaiért. A legfontosabb ásványi anyagok, melyek a méhpempőben jelen vannak, csökkenő sorrendben: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu és Mn, a leggyakrabban a kálium fordul elő. Ugyanakkor makrotápanyagokban is gazdag (fehérjék, szénhidrátok és zsírok).
  Az ApiLand tiszta bio méhpempő bio minősítését az Ecoinspect intézmény tanusítja.
 • Cikkszám
  BZZ1721